• pentru livrarea produselor comandate pe raza municipiului Bucuresti, comenzile mai mari de 700 RON, livrarea la domiciliu/sediu se face GRATUIT.
• pentru livrarea produselor comandate în afara municipiului Bucuresti, oriunde în tara, in functie de valoarea comenzilor, de modalitatea de livrare si de modalitatea de plata aleasa, la valoarea produselor comandate se va adauga si valoarea calculata a transportului. Pentru a afla costul transportului trimite-ti un e-mail la comenzi@happysell.ro specificand produsele si orasul in care doriti livrarea. Curierul folosit este Fan Courier .

ATENTIE!!! Va rugam sa verificati coletul la venirea courierului (FAN COURIER) sa nu prezinte lovituri, ambalaj deteriorat, zgarieturi etc.dupa ce ati efectuat verificarea vizuala a coletului semnati de primire.

1. Returnarea produselor este acceptata doar pentru persoanele fizice care au achizitionat produsele de pe site-ul www.happysell.ro.
2. Clientul/Consumatorul are dreptul de a se retrage din contract fara a fi nevoit sa isi justifice decizia de retragere si fara costuri suplimentare decat cele care sunt prevazute la art art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, termenul fiind de 14 zile incepand din ziua in care a intrat in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de client/consumator.
3. Produsele achizitionate ce urmeaza a fi returnate trebuie sa fie in aceaiasi stare in care au fost livrate in ambalajele originale cu toate accesoriile din dotare , cu toate doacumentele intacte care le-au insotit Nu vor fi acceptate retur produsele care prezinta zgarieturi ,ciobiri, lovituri , socuri ,urme ale folosirii excesive sau a interventiilor neautorizate etc.
4. Vanzatorul (www. Happysell.ro) va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 zile de la data informarii de catre client asupra deciziei de returnare a produsului sau de la data primirii produsului vandut.
5. Pentru a beneficia de returul produselor conform Ordonantei de Urgenta 34/2014, trebuie sa notificati in scris vanzatorul pe adresa de e-mail comenzi@happysell.ro , sau sa completati formularul de retur,cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data primirii produsului/produselor. Orice e-mail transmis dupa aceasta perioada nu va fi luat in considerare. De asemenea produsul/produsle trebuie sa intre in posesia noastra cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data receptionarii lui.
6. Returul produselor se poate face prin curier (ATENTIE !!!!NU PRIN POSTA) dar nu inainte de a transmite e-mail catre noi si de a primi acceptul din partea noastra.
7. De asemenea va rugam ca in momentul expedierii produselor, coletul sa contina urmatoarele documente de insotire:
* Factura (copie)
* Certificatul de garantie al produsului in original

Informatii Comanda

* Nume:


* Prenume:


* E-Mail:


* Telefon:


* ID Comanda:


Data Comanda:

Informatii Produs & Motivul Returnarii

* Nume Produs:

* Cod Produs:

Cantitate:
* Motivul Returnarii:
Produsul este Deschis:
  

Defecte sau alte Detalii:
Introdu codul in casuta urmatoare: