1. VANZAREA ONLINE

Absolut toate informatiile folosite pentru descrierea PRODUSELOR disponibile pe site-ul www.Happysell.ro (imagini statice/dinamice/prezentari video,etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea HappySell, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Promotiile prezente pe site-ul www.happysell.ro sunt valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Accesul efectuarii unei comenzii este permis oricarui utilizator/client.

Prin lansarea comenzilor  pe site,clientul este de acord cu forma de comunicare prin e-mail sau telephonic  prin care HappySell isi desfasoara operatiunile pe site.

HappySell nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata de catre Happy sell ca avand valoarea unui contract..

Informarea primita de client, dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu poate reprezinta confirmarea comenzii. Aceasta informare va fi prin e-mail sau telefonic.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului site www.happysell.ro, aceste modificari devin obligatorii si au efect imediat pentru toti clientii.

2. PRETURILE PRODUSELOR

 Preturile aferente produselor prezentate pe site-ul www.happysell.ro sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA

Conform conditiile prevazute de lege, pretul produselor electronice afisat pe www.happysell.ro include Taxa de timbru verde.

Preturile pot fi modificate de catre HappySell, in orice moment, fara preaviz.

Va informam asupra faptului ca vor exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale site-ului  sau erori, pretul afisat pe www.happysell.ro poate sa nu fie cel real. Ca urmare a acestor cazuri,www.happysell.ro va informa clientul asupra pretului corect.

3.  LIVRAREA

Produsele/produsul  vor/va  fi livrat clientului prin curierat (FAN COURIER)  catre client.

Personalul www.HappySell.ro va transmite coletele in ambalajele originale si va asigura insotirea de documentelor de livrare.

Comenzile primite pe www.happysell.ro vor fi onorate numai pe teritoriul Romaniei.

In cazul in care produsul comandat de client nu este disponibil pe stoc personalul site-ului www.happysell.ro va informa clientul si poate recomanda/livra un alt produs similar cu cel solicitat initial,dar numai cu acordul clientului.

4.DATE PERSONALE

Avand in vedere cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, completata si modificata, Happy Sell are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza clientii sai.Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune prin care  care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, blocarea, distrugerea sau stergerea.

Prin citirea Conditiile de Utilizare ale site-ului www.happysell.ro ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor  garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

La  inscrierea pe site-ul www.happysell.ro efectuarea comenzilor si completarea datelor personale in formularul de inscriere, clientii declara ca sunt de acord ca toate datele  personale sa fie incluse in baza de date a site-ului www.happysell.ro si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie utilizate pentru:

·         informare comerciala privind oferte, promotii, mesaje publicitare la adresele de e-mail comunicate pe site-ul www.happysell.ro

  • participarea la concursuri, promotii;
  • transmiterea de mesaje non-comerciale

Www.Happysell.ro nu va dezvalui nici un fel de informatii despre utilizatorii site-ului sau fara a primi mai intai acordul expres al acestora in aceasta privinta.

In momentul in care doriti sa efectuati o comanda on line, dvs. (Clientul) declarati  ca ati luat la cunostinţa şi sunteti de acord cu toate notificarile menţionate mai sus.